Hoe vraag ik een rit aan?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening, of wil je een rit aanvragen? Je kan ons op verschillende manieren bereiken:

  • ​Bel het nummer 09 235 72 82. We zijn dagelijks bereikbaar van 8u tot 17u (op vrijdag tot 16u30).
  • Spring binnen in een kantoor van LM Oost-Vlaanderen. Onze consulenten helpen je graag verder. Zoek een kantoor in je buurt.
  • Stuur een e-mail naar hopin@lm.be.
  • Of vul onderaan het contactformulier in.

Bezorg ons enkele algemene gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, samen met de gegevens over de rit zelf.

Aantal ritten?
Wanneer je een paar keer dezelfde rit wil aanvragen, dan kan dit in één aanvraag. Je geeft het aantal keer en de juiste data door. We regelen de rest voor je. Op die manier hoef je maar één keer contact op te nemen. We vragen je wel om een rit minstens drie dagen op voorhand aan te vragen.

Afspraken?
Na je aanvraag gaan we aan de slag om de juiste vrijwilliger te vinden. We contacteren je zo snel mogelijk om de aangevraagde rit te bevestigen. De dag van de rit zelf zal je opgehaald worden op de juiste plaats en het juiste tijdstip.

Na elke rit zal onze vrijwilliger vragen een rittenblad te ondertekenen. Op die manier krijgen we de bevestiging dat de rit inderdaad heeft plaatsgevonden en kunnen we een correcte factuur opmaken.

Vragen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑