“Het klikte direct, hé”

Een aantal maanden geleden was Els Poppe voor het eerst chauffeur bij Hop-in, de vrijwilligersorganisatie van LM. In haar wagen zaten Julien Coone en zijn zoon Yves. En dat klikte onmiddellijk. Want sinds hun eerste rit rijden de drie nog altijd samen.

Julien Coone moet na zijn hartoperatie nog af en toe naar het UZ Gent. Om er van zijn woonplaats in Lokeren te raken, doet hij een beroep op Hop-in. Ook zoon Yves maakt gebruik van de dienst. “Ik las in het LM-magazine over Hop-in,” vertelt Julien. “Ik heb direct gebeld. Niet veel later stond Els hier.”

Hoe was jullie eerste rit samen?
Els: “Vanaf de eerste rit zat dat goed.”
Yves: “We hebben al iedere keer met Els gereden en we vragen ook altijd naar haar.”
Julien: “Als ze vrij is natuurlijk. Maar we voelen ons goed bij haar. Ze stelt ons altijd gerust. Bij andere diensten heb ik chauffeurs gehad die ongeduldig reden.”
Els: “Het is belangrijk dat iedereen op zijn gemak is. Ik stel mezelf altijd voor zodat de mensen een gerust gevoel hebben. Ze moeten weten met wie ze meerijden of wat ze kunnen verwachten.”

Was je zenuwachtig, Els?
Els: “Een beetje. Dat moet ik wel toegeven. Want ik vroeg me af: hoe gaat dat zijn? Wie zijn die mensen? Hoe maak ik daar het best contact mee?”
Julien: “Maar dat ging toch goed?”
Els: “Het klikte direct, hé. Toen ze me vroegen met wie ik dit interview over Hop-in graag wou doen, zei ik meteen: Julien en Yves, daar heb ik een goeie band mee.”

Lees het volledige artikel in het ledenblad ​of klik hieronder op de afbeelding.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑