Workshop: Draag zorg voor je rug

Onze vrijwilligers zijn een steun voor mensen die hulpbehoevend en/of minder mobiel zijn. Hen een rit aanbieden en vervoeren, is niet altijd even evident. Een goede (rug)houding om mensen in en uit de wagen te helpen, is van groot belang. Daarom organiseert Hop-in een vorming rond ergonomie. Gratis voor de vrijwilligers van Hop-in.

Een ergotherapeut van LM zal tijdens de workshop meer vertellen over de juiste houding in het algemeen en in het bijzonder in en rond de wagen. Het wordt een interessante workshop met veel ruimte voor praktische tips die jullie zeker kunnen gebruiken bij het vervoeren van mensen die hulpbehoevend zijn.

 • Zaterdag 15 december om 11u
  Jeugdcentrum Jotie
  Oudenaarde, Hofstraat 14
 • Maandag 17 december om 17u
  Zorgshop Lokeren
  Lokeren, Zand 20
 • Woensdag 19 december om 17u
  Liberaal Archief
  Gent, Kramersplein 23

Inschrijven voor deze activiteit is gratis voor vrijwilligers van Hop-in en kan tot 13 december via hopin@lm.be of 09 235 72 89. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑