Hoe vraag ik een rit aan?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening, of wil je een rit aanvragen? Je kan ons op verschillende manieren bereiken:

  • ​Bel het nummer 09 235 72 82. We zijn dagelijks bereikbaar van 8u tot 17u (op vrijdag tot 16u30).
  • Spring binnen in een kantoor van LM Oost-Vlaanderen. Onze consulenten helpen je graag verder. Zoek een kantoor in je buurt.
  • Stuur een e-mail naar hopin@lm.be.
  • Of vul onderaan het contactformulier in.

Bezorg ons enkele algemene gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, samen met de gegevens over de rit zelf.

Aantal ritten?
Wanneer je een paar keer dezelfde rit wil aanvragen, dan kan dit in één aanvraag. Je geeft het aantal keer en de juiste data door. We regelen de rest voor je. Op die manier hoef je maar één keer contact op te nemen. We vragen je wel om een rit minstens drie werkdagen op voorhand aan te vragen.

Afspraken?
Na je aanvraag gaan we aan de slag om de juiste vrijwilliger te vinden. We contacteren je zo snel mogelijk om de aangevraagde rit te bevestigen. De dag van de rit zelf zal je opgehaald worden op de juiste plaats en het juiste tijdstip.

Na elke rit zal onze vrijwilliger een betalingsbewijs afleveren. Zo weten wij ook dat de rit effectief heeft plaatsgevonden.

Vul onderstaand contactformulier in om een rit aan te vragen: